Ubij Eve

12+12+
Ubij Eve

OPIS

Eva Polastri, ki se dolgočasi pri opravljanju svojega dela pri britanski obveščevalni agenciji, se začne prekomerno zanimati za ženske morilke, njihove psihologije in metode ubijanja. Ko neustrašno preiskuje ozadje dogajanja v povezavi s pričo, s katero se ukvarja, jo odpustijo iz MI5. A na njeno srečo jo zaposlijo znotraj tajne enote pri MI6, ki preganja mednarodno morilko, ki sama sebe imenuje Villanelle. Evina pot se križa z Villanellino in tako odkrije, da so člani njunih skrivnih krogov morda bolj povezani, kot bi ji to ustrezalo, a izoblikuje neke vrste obsedenost z Villanello. Obe ženski se tako manj posvečata njunih prvotnim namenom, da bi se naučili več ena o drugi. 

Epizode

 • 1

  Počasi, počasi ujeta opica

  +

  Eve poskuša obnoviti svoje življenje, potem ko jo je Villanelle ustrelila in pustila v Rimu. Villanelle, ki verjame, da je Eve mrtva, tudi nadaljuje s svojim življenjem.

 • 2

  Vodstvo je zanič

  +

  Eve in Carolyn združita moči. Eve sklene neverjetno zavezništvo s Kennyjevimi kolegi pri Bitter Pill.

 • 3

  Sestanki imajo piškotke

  +

  Villanelle pristane na službo, ki jo odpelje nazaj v London. Karolinini moskovski stiki se pokažejo kot koristni, ko Eve in ekipa Bitter Pill razkrijeta potencialne sledi do skupine The Twelve.

 • 4

  Še vedno znam

  +

  Eve ima rojstni dan in poskuša popraviti odnos z Nikom. Villanelle prejme dobre novice o svoji prihajajoči promociji, vendar se ne more otresti občutka, da v njenem življenju še vedno nekaj manjka.

 • 5

  Ste iz Pinnerja?

  +

  Villanelle se vrne v domovino - Rusijo, kjer poskuša najti svojo družino. Morda ji bo nova povezava s svojimi koreninami vrnila tisto, kar v življenju pogreša.

 • 6

  Konec igre

  +

  Med nadaljevanjem preiskave Carolyn ugotovi, da tisti, ki so ji blizu, zadržujejo ključne podatke pred njo. Eve naleti na sled, ki bi jo lahko približala Villanelle.

 • 7

  Čudovita pošast

  +

  Carolyn je razočarana zaradi nezadostnega napredka v preiskavi in ​​se znese nad sodelavci v bližini.

 • 8

  Vodiš ti, ali jaz?

  +

  Konstantin pobegne. Carolyn je mogoče končno našla, kar je iskala. Eve in Villanelle ugotavljata, kaj ju čaka v prihodnosti.